Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Telefon : 03287181343
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://makifersoyilkokul.meb.k12.tr
Adres : Şehit Mustafa Yağız Mahallesi Şehit Fatih Mehmet Zorlu Caddesi No 102 80750 Kadirli/OSMANİYE
VİZYON : Milli eğitimin genel hedefleri ve temel ilkeleri doğrultusunda, sağlıklı bir ortamda milli ve çağdaş eğitim veren, toplumumuzun beklentilerini karşılayabilen, orta öğretim kurumlarına seçkin öğrenciler yetiştiren tam donanımlı bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; vatanını ve milletini seven, özgüven duygusuna sahip, sorumluluklarını bilen, çağın gerektirdiği becerilere sahip; modern, hoşgörülü, saygılı ve öğrenmeye istekli birer fert olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : KADINA ŞİDDET VE AİLE İÇİ İLETİŞİM KONULU RESİM YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ-ZEYNEP KÖSECE(25.11.2019) ÖĞRETMEN KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE İKİNCİLİĞİ-ELANUR ÇİRKİN(26.11.2019) OGRETMEN KONULU ANI YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ-YALÇIN DEMİRCİOĞLU(26.11.2019)

Öğretmen :25
Öğrenci :449
Derslik :20
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Tamgün
Saatler : 08:30-14:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer(Fuel-Oil)
Servis :
Ulaşım : İlçemize hem Adana´dan hem de Osmaniye´den saat başı otobüs ve minübüs kalkmaktadır. Okulumuzun herhangi bir ulaşım problemi bulunmamaktadır. Şehir içi dolmuşları her 15 dakikada bir çalışmaktadır ve Asri Mezarlık dolmuşları okulun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu,Osmaniye İlinin Kadirli İlçesinde bulunmaktadır.Şehit Mustafa Yağız Mahallesi 577.sokak,Asri Mezarlığı civarında, Andırın Yolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Osmaniye ilinin Kadirli ilçesindedir. Kadirli, Osmaniye İline yaklaşık olarak 44 km uzaklıktadır.Kadirli merkeze yaklaşık 700 metre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SATRANÇ TURNUVASI,YAKAN TOP TURNUVASI
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TEMİZ OKULUM TEMİZ SINIFIM, ÖRNEK ÖĞRENCİ,MİKROFON BENDE, DEĞERLERİMİZLE BÜYÜYORUM,KÜÇÜK YAZARLARDAN ÖYKÜLER OLMAK ÜZERE OKULUMUZDA BEŞ ADET PROJE UYGULANMAKTADIR.
Yazdır :